tisdag 31 mars 2009

Filmsnutt från skogen

Idag är det filmpremiär här på bloggen.

Om ni lyckas se den här snutten får ni gärna skriva en kommentar eller mejla mig på adressen kajjon@swipnet.se så att jag vet att grunkan funkar.

Algot fick stanna hemma från förskolan idag. Både Urban å jag tyckte att han verkade hängig i morse, näsan rann och det skrällde i otäckt i bröstet när han hostade.

Men, det visade sig vara falskt alarm. För redan efter frukost visade han sig vara i fin form och sprallade upp lillebror så till den milda grad att jag inte hade något annat val än att ta med dem ut på en skogstur.

Jag hittade videkvistar ulligare än den gulligaste kattunge och Algot plockade på sig en hel arsenal av pinnpickadoller, som han slutligen bad mig att bära, för att han själv skulle kunna springa och gömma sig.

För er som har följt bloggen vet ni att vi hittat en magisk ihålig stubbe, från vilken vi kommunicerar med tomten. För en tid sedan la vi dit ett nytt brev. Sedan har vi varken hört eller sett något. Idag tog vi vägen om stubben och kan ni tänka er, brevet var borta!

Men där fanns inget nytt meddelande.

Inte så konstigt tyckte Algot, det är ju inte direkt vinter och tomtetider just nu.

3 kommentarer:

Martina P sa...

Härligt att som hemmamamma till två små, iförd mysbrallor och med en begynnande huvudvärk, ändå kunna få gå på filmpremiär!! Det lättade ju upp livet!

Klippet funkar ju alldeles perfekt! Hur söta killar som helst. Men jösses så stor Måns har blivit!

Kram
Martina

johanna sa...

mera filmklipp!!

Hanna sa...

fint video klipp=)