torsdag 30 oktober 2008

Spaningen med vetenskapliga belägg

Hörde på radion i morse att jag inte är ensam om att uppskatta vintertiden (eller normaltiden, som det väl egentligen heter). Tydligen har en grupp forskare kommit fram till att hjärtinfarkterna minskar veckan efter återgången till normaltid. Eller rättare, ökar markant nrä vi förlorar en timme på våren å går över till sommartid.

Interesting...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Intressant, det här med hur man vinklar olika yrken på film. Vem har inte drömt om att bli advokat redan när "lagens änglar" gick på TV och för att inte tala om kriminalkommisarie (tack för Morden i Midsommer). Undra hur det skulle bli om man gjorde en film på ett vamligt teknikföretag, undra om den någonsinn skulle kunna bli lika spännande, och skulle locka personer till dessa yrken även det nog förekommer intriger där som överallt annars.Hmm..., kanske ett framtida projekt. Själv älskar även jag hösten och mörkret, att tända ljus och en sprakade brasa. Kul att se att du bloggar igen Kajsa, har saknat dina berättelser!!! / Sara

Kajsa Wedberg sa...

Hej igen Sara,
jag tror faktiskt att man skulle kunna skruva till å göra vilket yrke som helst spännade i en teveserie. Kasta bara in lite justa skådespelare å cool dialog.
Tänk bara, om nån kunde ge sig på att dramatisera kyrkogårdsvaktmästarens vardag. Är helt säker på att det kunde bli en riktig rysare.
Nej, nu är det bingen som gäller.
/ Kajsa