onsdag 12 mars 2008

Ett påslakan fullt av järnväg

Det är fantastiskt vad en 2-åring kan hinna med på den tid det tar att byta blöja på lillebror. I morse hade han fyllt hela sitt påslakan med Briojärnväg!? Något som jag upptäckte när det blev dags att bädda.
Och det där att stoppa ner saker där de normalt inte hör hemma verkar vara grejen just nu. Häromdagen hittade jag tre korkskruvar bakom uppslagsböckerna i bokhyllan och när vi kom till dagis häromdagen ramlade det ur två (!!) nappar ur Algots ena sko. Hur han kunnat gå, eller rättare sagt springa, med dem under trampdynan kan man ju undra.
Annars tampas jag just nu med den hemska insikten att vi kan ha gett lille Måns för lite mat.
Var på BVC-koll igår och såg hur sköterskan fick en rynka i pannan för att han inte gått upp i vikt lika mycket som han skjuter iväg på längden. Åkte genast hem och gjorde dubbelt så mycket mjölkersättning (det funka ju inte med amningen) som han annars brukar få och tror du inte ungen sörplade i sig alltihop!? Sen har han hållit den stilen hela dan. Och ikväll har han varit rena solskenet. Hu, så förskräckligt! Har vi hållit den lille stackarn på svältgränsen?

Inga kommentarer: