måndag 3 november 2008

Mammaskuld å gamla stubbar

Sicka duktiga pojkar jag har! Följde, utan minsta knot, med mig ut i skogen på en strapatsrik tur.

Vi hitta inga troll, men väl en mystisk stubbe...

På förmiddan kom fotografjobbarkompisen Per på besök. Han hade med sig både frallor å wienerbröd. Mycket väluppfostrat å snällt!

I kväll har jag varit på föräldramöte på Algots förskola. Lyckades undvika att bli invald i föräldrarådet. Det var, hör och häpna, fler som anmälde sig än det var plats till. Tänk, vilka engagerade föräldrar!

Dagens oväntade:
- Antalet handlande på Ica Maxi mellan klockan 21 och 22 på en måndag kväll. Helt otroligt att det finns så många (inklusive jag) som tycker att det är okej att storhandla denna sena timme.

Dagens intressantaste:
- Min å U:s diskussion kring det här med mammornas eviga skuldkänslor. Han hade hört någon kvinna på radion som ondgjorde sig över att det ansågs mycket värre om en mamma tog ett mobilsamtal när hon kommit till dagis för att hämta sitt barn, än om en pappa gjorde detsamma. U. trodde inte att det var så, utan menade att det hela satt i mammans huve. Han kanske har rätt...men varför sitter det sånt i hennes huve, kan man ju undra.

Dagens bästa:
Att Algots feber försvann lika snabbt som den dök upp. Låg på en madrass i hans rum i natt å erbjöd honom vatten så fort han vakna till. Han var het som en kamin och hjärtat slog så snabbt så snabbt. Men i morse hade han 37,1 och var "fit for fight" igen. Gott!

2 kommentarer:

Harry sa...

Handlar också ganska ofta vid den tidpunkten på Maxi. Lugnt och skönt, ingen trängsel... Sedan att det bara finns några torra brödbitar kvar på brödavdelningen får man ta. :-)

Kajsa Wedberg sa...

Hej Harry, då kanske vi möts där å får ta en fight om den sista limpan. ;-)
//Kajsa